ליאור אביב וצאלה גליגאני נושמים את טוסקנה כבר שנים רבות: ליאור הוא הסטוריון אומנות ומדריך טיולים בפירנצה וצאלה בעלת בית ספר לבישול ליד לוקה, המציע סדנאות בישול וקולינריה. עכשיו הם משתפים פעולה ומציעים למטיילים בטוסקנה מפגש מרתק המשלב את שתי האהבות שלהם.
מה הקשר בין בשר בקר ובניית כיפת הקתדרלה של פירנצה? האם מערוך (באמת) מסתיים בין שתי כפות הידיים? איזו ארוחה תכנן דונטלו ולמה בסופו של דבר לא יצאה אל הפועל? מה ההבדל בין דנטה לאל-דנטה?
על שאלות אלו ועל רבות אחרות ישמחו להשיב לכם ליאור וצאלה, המזמינים אתכם לסדנה מיוחדת שתעסוק בסמלים ומשמעותם באומנות הרנסנס ובמטבח הטוסקני. הסדנה תתחיל (איך לא) באפריטיף והיכרות ותמשיך בהרצאה מלווה בשקופיות, בו יציג ליאור צדדים שונים באמנות הפיורנטינית. לאחר ההרצאה ילמדו המשתתפים להכין פסטה מעשה ידיהם. המפגש יסתיים בארוחת ערב טוסקנית בליווי יין משובח, בו תוגש (בין היתר) הפסטה שהכינו המשתתפים.
הסדנאות נערכות בפירנצה, בלוקה ובמקומות נוספים ע"פ הזמנת הלקוחות.
בונאפטיטו !!! Buon Appetito
לפרטים נוספים והזמנות:
ליאור:
liorinfirenze@gmail.com
39-329-8159160+
+
צאלה:
info@cookingintoscana.it
39-340-3285503+
+
ניתן להזמין סיורים מודרכים בפירנצה או קורסי בישול גם בנפרד כמובן!
+
עוד כתבות על טיולים באיזור צפון מערב טוסקנה / ליגוריה:
+